top of page

Aanbod

Privé rondleiding en inspiratie.

In Scherpenzeel (Gld) heb ik mijn eigen scharreltuin voor shetlanders vol met eetbare beplanting en andere verrijkingen. Ik laat je alles zien en beantwoord al jouw vragen waardoor je een concreet beeld krijgt wat er allemaal mogelijk is, ook op een kleine(re) oppervlakte.

De rondleiding is privé voor jou en eventueel een tweede persoon en duurt ca. een tot twee uur.

Kosten 25,- inclusief een kopje thee / koffie en een kleine goodiebag. Om een afspraak te maken kun je via de contactpagina een berichtje sturen.

Een rondleiding voor meer personen is eventueel op aanvraag mogelijk.

Beplantingsstappenplan.

Wil je graag meer eetbare beplanting in je paardenhuisvesting maar heb je geen idee hoe en waar te beginnen?

Ik kijk en denk graag met je mee over de mogelijkheden bij jou. Afhankelijk van de grondsoort kijken we welke beplanting mogelijk is en help ik je met een stappenplan om jouw paardenparadijs te verrijken met meer variatie in eetbaar groen voor je paard. 

Informeer naar de mogelijkheden via de contactpagina.

Ontwerp en plan.

Daarvoor kom ik bij jou langs op locatie en bekijken we samen je paarden huisvesting. Je vertelt over jouw wensen en we nemen de mogelijkheden door.

Daarna ga ik thuis voor jou aan de slag. Ik maak een scharreltuin ontwerp die past bij jou, jouw paard en het landschap eromheen. Het potloodschets ontwerp bevat beplanting en diverse verrijkingen die je stapsgewijs kunt realiseren.Voor meer informatie kun je me een berichtje sturen via de contactpagina.

bottom of page